Welkom

SCHOOLSPULLENSERVICE
Vestigingen in Vlissingen en Noordwijkerhout gesloten
Vanaf 23 december 2013 zijn onze vestigingen in Vlissingen en Noordwijkerhout gesloten.
Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd.
Per email zijn we bereikbaar op:
boekenfonds@ruiterenfanoy.nl

Bestel je schoolspullen direct online !
Klik op bovenstaande banner om naar de nieuwe Schoolspullenservice van de Ruiter & Fanoy te gaan


BOEKEN INLEVEREN:
Kijk in het menu Voortgezet Onderwijs en zoek je school.
Als er een datum of schema bekend is staat het op de pagina van je school Hoe werkt Studieboekhandel de Ruiter en Fanoy?

De Ruiter & Fanoy is gespecialiseerd in het faciliteren van eigen boekenfondsen voor het Voortgezet Onderwijs.
Werkzaamheden rondom uw boekenfonds verzorgen wij graag voor u.
Zo houdt u de kosten in de hand én creëert u ruimte om te focussen op uw kernactiviteit: het onderwijs.

Wij werken onafhankelijk; het maakt niet uit welke boekenleverancier u heeft.
Op dit moment faciliteren wij een groot aantal scholen met diensten voor het eigen boekenfonds. Naar volle tevredenheid.
 

Uitgebreide informatie over onze diensten voor een eigen boekenfonds kunt u ook lezen in de brochure. Bekijk hier onze brochure online.
Hierin vindt u informatie over o.a. het samenstellen van de boekenlijsten, de inname van bruikleenboeken, het bestellen bij uitgeversleveranciers en overige producten en diensten. Al deze diensten worden in nauwe samenwerking met de school door ons uitgevoerd
In de brochure treft u tevens informatie aan over ons digitale platform "MyGuide2Learn"  voor het ontsluiten van digitale content.
 
Voordelen voor uw school
  • Klantgerichte levering van complete boekenpakketten en overige leermiddelen
  • Distributie van studieboekenpakketten op maat: school- en/of  huisadres
  • Compleet servicepakket van dienstverlening en beheer voor boekenfondsen
  • Facilitaire ondersteuning aan het onderwijs in heel Nederland
  • Breed assortiment, voor primair-, voorgezet-, middelbaar- en hoger onderwijs.
 
Informatie over boekenfondsbeheer
Bij het werken met een gefaciliteerd boekenfonds ontvangen leerlingen of studenten de studieboeken van het boekenfonds in bruikleen. Aan het einde van het cursusjaar gaan deze boeken dus weer terug naar het fonds. Het opzetten, beheren en faciliteren van het boekenfonds is onze specialiteit. Met dit complete servicepakket, van bestelling tot levering, heeft de onderwijsinstelling minder druk op eigen middelen -mensen, tijd en geld- en meer tijd om bij de start van het schooljaar de nodige aandacht aan leerlingen en studenten te geven. Flexibel en klantgericht. De zorg voor studieboeken is een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces van een school.      
Door flexibel en klantgericht te werken, streven wij ernaar dit proces voor u te optimaliseren en zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door persoonlijke aandacht aan zowel u als onderwijsinstelling, als aan leerlingen en studenten, bieden wij een oplossing die past binnen uw bestaande structuur.
Meer informatie over onze modules, lees verder
 
Informatie over gefaciliteerd boekenfonds
Als leverancier van studieboeken en overige leermiddelen aan scholen en leerlingen, en met wortels in het boekenvak als cultuurdrager, hebben wij grote affiniteit met en het  onderwijs. Begonnen in Zuid West Nederland, maar door de specialisatie in gefaciliteerd fonds inmiddels uitgebreid over een groot deel van het land, zijn we ons als geen ander bewust van het belang van goede ondersteuning en dienstverlening aan scholen. Dit geldt zowel voor de levering van studieboeken, digitale content en andere leermiddelen als ook voor de facilitaire ondersteuning van het boekenfonds van de school. Ervaring en kennis maar vooral enthousiasme voor het vak stimuleren ons bij het uitvoeren en continueren van levering op maat, een klantgerichte benadering en het ontzorgen van de school. Inspelend op de digitalisering binnen het onderwijs bieden wij leerlingen digitale content via MyGuide2Learn.